Te lezen: CAPTCHA nodig bij posten op dit forum

  • Splinter

    Om ongewenste berichten tegen te gaan van sp-amm-ers zoals bijvoorbeeld op http://apk.startpagina.nl/forum/  te zien valt (er viel haast niet tegenop te modereren), heeft het Startpagina team besloten om voordat een bericht verzonden kan worden te verzoeken om CAPTCHA authenticatie (“ik ben geen robot” linksonderaan bericht type box).

    Het vervelende nieuws:

    - weer een extra stap / onhandigheid bij posten door gewone gebruikers

    - het werkt (nog) vaak niet helemaal soepel in een Google Chrome browser, Firefox browser of als men adblockers gebruikt.

    Het relatief positieve nieuws:Mij is gebleken dat er niet opnieuw nog een CAPTCHA hoeft te worden opgelost als je kort ervoor een post hebt gedaan.

    Problemen om te posten: graag melden aan het Startpagina team via http://www.startpagina.nl/contact

    Splinter

    beheerder forum borduren.startpagina.nl/forum, poppenhuizen.startpagina.nl/forum , driewiel-en-dwergauto.startpagina.nl/forum, knutselen.startpagina.nl/forum, zorg.startpagina.nl/forum

  • Hinke

    Bij mijn laatste post moest ik al een vinkje zetten, dit gaf bij mij geen probleem. En liever dit even aanklikken dan al de spam!! Dus ik hoop dat anderen er ook geen probleem mee hebben/krijgen.

    En bedankt voor je hulp Splinter, heel fijn.

    Hinke ww
  • Els

    Bij mij lukte het niet. Dit is daarom een test of het nu wel lukt. 

    Els
  • Els

    YEAH!!

    Els
  • Els

    Wél is mijn afbeelding verdwenen in het forumprofiel. Heb al diverse pogingen ondernomen om hem terug te krijgen. Bij ‘opslaan’ beland ik bij het bericht dat de gezochte pagina niet meer bestaat. 

    Morgen maar eens via de computer proberen. 

    Els